Zo kunt u ons steunen

Donateur worden

Er zijn 3 manieren om de Twee Gebroeders financieel te steunen!

Sponsorclub

Ook u kunt deel uit maken van deze club. Het sponsorschap kost € 500,- (minimaal) per jaar, hiervoor ontvangt u een uitnodiging voor twee personen voor de wedstrijddag in Earnewâld met bezoek aan het volgschip, een uitnodiging voor twee personen voor de “Striid om it Gouden Skipperke”, de nieuwsbrief, het skûtsjejournaal, eens in de twee jaar een uitnodiging voor de feestavond voor vrienden van it Earnewâldster skûtsje én na 5 jaar sponsoring staat het skûtsje met bemanning een hele dag tot uw beschikking. Bovendien is er voor u de mogelijkheid om het skûtsje voor een gereduceerd tarief te huren. Tot slot wordt uw bedrijf met uw persoonlijke logo vermeld op de voorpagina van de website en wordt er een link naar uw eigen site op de homepage geplaatst.

Club van 100!

In 2010 hebben wij de club van 100 in het leven geroepen. Voor het bedrag van € 100,- bent u lid van deze club, hiervoor ontvangt u een uitnodiging voor twee personen voor de wedstrijddag in Earnewâld met bezoek aan het volgschip, een uitnodiging voor twee personen voor het jaarlijkse donateurzeilen, de nieuwsbrief, het skûtsjejournaal, eens in de twee jaar een uitnodiging voor de feestavond voor vrienden van it Earnewâldster skûtsje. Ook wordt uw bedrijf (zonder link) vermeld op de website.

Vriendenclub

Voor slechts € 12,50 (minimaal) bent u al lid van deze enthousiaste vriendenclub. Hiervoor ontvangt u een uitnodiging voor het jaarlijkse donateurzeilen, de nieuwsbrief, het skûtsjejournaal en eens in de twee jaar een uitnodiging voor de feestavond voor vrienden van het Earnewâldster Skûtsje.

Voor meer informatie of om u aan te melden kunt contact opnemen met het contactformulier op de contactpagina.